Scoutkåren Vikingarna
Svenska Scoutförbundet
Måndag 21 januari 2019,

Röjningsdagen på Sjövik 26 maj ...

... blev lite bättre besökt än den för knappa två veckor sedan. Våra trogna supporters Ludde och Marie var förstås där redan tidigt, kul!. Sedan blev stugfogden ännu gladare när familjen Diamant kom ut efter att suttit länge i bilkö. Vi blev sex personer, men heller inte fler ...!

Pappa Pierre fick en egen uppgift att hämta jord från hjulspåren en bit bort för att fortsätta fylla ut lekplanen och lite till. Jättebra! Vi övriga fortsatte att samla ihop ris och grenar från tomten. Det börjar arta sig, men det är långifrån klart!

Det strulade till sig med släpkärra, så planen att bli av med våra rishögar sprack helt. I stället fyllde vi på dem en hel del, så nu är det ännu mer att köra bort! Dom är alldeles för stora att elda, så nu står hoppet till ledarhelgen, annars har vi alla högarna kvar i höst!

Vädret bjöd på både solsken och regnskurar, men sammanfattningsvis fick vi en skön jobbkväll i friska luften!

Tack ni som var med och röjde!

Fotograferade med mobiltelefon gjorde Harald. Bilderna visar i ordning uppifrån: 'Marie och Ludde i arbete', 'Pierre får hjälp av Lily och Liv', 'Uppfyllning av lekplanen' och 'Mat måste man hinna med'. Klicka för större bild.
 
Webmaster Harald Kuntze (webmaster at vikingarna.net). Sidan uppdaterad 2009-09-24 12:46.