Scoutkåren Vikingarna
Svenska Scoutförbundet
Måndag 21 januari 2019,

Röjningsdagen på Sjövik 14 maj ...

... blev så nära en flop man kan komma! Kårens ledare, funktionärer och övriga låg lågt, men Old Vikings ställde upp. Old Vikings Olle Enell (han som donerade bänkborden till Sjövik) sällade sig till Old Vikings stugfogde med hustru. Utöver detta ingenting!

Vi jobbade ett antal timmar med att fortsätta att samla ihop ris och grenar från tomten. Vi gjorde en ny rishög och fyllde på de befintliga. Vi kom en bit, men det återstår väldigt mycket, även annat än risplockandet, men vi hann ingenting annat!

Hade vi varit fler hade vi hunnit göra mer. Var fanns alla andra? Har Scoutkåren Vikingarna egentligen något intresse för Sjövik? I så fall, kom ut nästa gång!

Nästa gång (26 maj) har vi mycket att göra. Bland annat ska alla rishögarna transporteras upp till den stora högen ovanför P-platsen. Då måste vi bara vara fler!

Fotograferade med mobiltelefon gjorde Harald. Bilderna visar i ordning uppifrån: 'Olle och Anita i arbete', 'Dagens rishög' och 'Så här blev det efteråt'. Klicka för större bild.
 
Webmaster Harald Kuntze (webmaster at vikingarna.net). Sidan uppdaterad 2009-05-16 19:55.