Scoutkåren Vikingarna
Scouterna
Måndag 21 januari 2019,

Vera i hinderbanan   Bojtagning med Trissjolle
Vera i hinderbanan   Bojtagning med Trissjolle

För att titta på fler bilder från lägret, klicka här! I lokalen finns det en CD med ännu fler bilder i ett bildspel.

Vikingar i västerled

Kommer ni ihåg sommarlägret? Om inte så var det för att ni inte var där, vi som var där lär nog minnas det ett bra tag än. I mitt tycke så var det det bästa egna kårläger vi gjort på många år. Jo, det var visserligen det första helt egna kårlägret på många år, men det var fantastiskt kul.

Ni som inte kunde åka kan ju fråga era kompisar om vem Skinntorre, Völvan från Volga eller Klurige Knut är eller så kan ni fråga dom hur man tar sig upp i en kanot när den har vält eller kanske hur man välter upp en Optimistjolle när den har vält. Eller så kanske ni bara frågar om det var varmt i vattnet eller om det var nån fart i lägerbålen.

Jag skulle i egenskap av biträdande lägerchef vilja tacka alla som var med och hjälpte till att fixa till lägret och då speciellt Maggan. Sen vill jag också tacka alla som åkte på lägret, både ni ledare, assistenter, föräldrar och anhöriga som såg till att allt flöt på och alla ni scouter som uppförde er så bra att nästan ingen skadade sig, kom bort eller sprang skrikande till skogs, tack till er alla.

Särskilt tack går till Elisabeth med familj som servade oss med underbar mat under veckan, ni skämde bort oss, det gjorde ni och tack för det!

Nästa år kommer vi att åka till Vässarö på distriktslägret där vi kommer att få träffa andra kårer och ha en himla massa kul program ihop men också tid för oss själva. Ni vet väl att distriktsläger bara arrangeras var tredje år? Så passa på att åka nästa sommar, det kommer att bli helkul!

Ha det så bra allihop, vi ses!

Tyko
 
Webmaster Harald Kuntze (webmaster at vikingarna.net). Sidan uppdaterad 2009-01-18 15:42.